Recargando pilas...SERVEIS

FISIOTERAPIA GLOBAL


Tractament del dolor muscular, articular, esquelètic o neurològic mitjançant diferents tècniques fisioteràpiques (massatge, teràpia manual, estiraments, correcció postural, entre d’altres). Realitzem un estudi previ per valorar les tècniques més adients a cada cas en particular.


ACUPUNTURA I MEDICINA TRADICIONAL XINESA


Tècnica mil·lenària que es pot aplicar tant per tractar dolències físiques (cefalees, migranyes, lumbàlgies, cervicàlgies…) com per tractar altres afeccions de tipus mental o emocional (ansietat, teràpia antitabac, obesitat…). El mètode més conegut és el d’inserir agulles estèrils al cos durant uns minuts, però n’hi ha d’altres com la moxibustió (aplicació de calor mitjançant un puro d’artemisa), o la auriculoteràpia

FISIOTERAPIA PEDIATRICA


Tractament específic de les patologies que es puguin donar en infants, des del moment del naixement fins a la majoria d’edat. Realitzem massatge infantil (per a nadons fins a 12 mesos), tractament de trastorns motrius, fisioteràpia respiratòria, grups de psicomotricitat, tractament del còlic del lactant… Entre d’altres.


FISIOTERAPIA URO-GINECOLOGICA – REEDUCACIÓ DE SOL PELVIÀ


Tractament de les disfuncions del sòl pèlvic en la dona (incontinència urinària, prolapses, vaginismes…)i acompanyament amb els posibles problemes que puguin aparéixer durant l’embaràs i el post-part (ciatàlgies, lumbàlgies, hipersensibilitat en les cicatrius, disminució del to muscular, distensió o separació de recte abdominal…).


FISIOTERAPIA PEDIATRICA
Fisioterapia Vilanova

EXERCICI TERAPÈUTIC – ACTIVITATS COLECTIVES


Mitjançant el moviment del propi cos corregim desequilibris, millorem la funció musculo-esquelètica i, per què no, obtenim un cert estat de benestar. Utilitzem per a tal fi exercicis de pilates, ioga, mèzieres, estiraments, hipopressius… Les nostres classes grupals són molt reduïdes, la qual cosa ens permet personalitzar al màxim els exercicis que realitzem, per lo que aconseguim un molt bon aprofitament del temps de teràpia.


SERVEI A EMPRESES


Traslladem els nostres serveis i experiència, des de la nostra consulta de Vilanova i la Geltrú, a l’àmbit de l’empresa, mantenint la nostra essència i el mateix concepte de tractament global i individualitzat. Podem realitzar els tractaments als treballadors dins o fora de la pròpia empresa, tot augmentant-ne la productivitat i disminuïnt l’absentisme laboral. Disposem de tarifes adaptades a petites i grans empreses.


SERVEI A DOMICILI


Si el teu problema és la manca de temps, ja no has de renunciar a cuidar-te. Ens desplacem al teu domicili i apliquem el tractament que necessitis, des d’un massatge de descàrrega a reeducació de la marxa en persones amb mobilitat reduïda. Ens desplacem nosaltres, per la teva comoditat i amb tot el material necessari.

Fisioterapia Vilanova
Fisioterapia Vilanova

Fisionova – Fisioterapia a Vilanova i la Geltrú

Vols rebre les nostres notícies, ofertes, promocions i participar en els nostres sortejos i activitats? Deixa’ns el teu e-mail.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

FISIONOVA 

 

Rep al teu e-mail consells de fisioteràpia i salut. Només per subscriure't et regalem

una mini-classe de pilates per fer a casa.

Ja pots començar a gaudir de les nostres promocions, descomptes i sortejos.

Felicitats!!

Només per inscriure't has guanyat una mini-classe de pilates de 20 minuts per fer a casa!

Benvingut