Dona'm només un segon...

Com relaxar les cervicals: 3 exercicis + automassatge fàcil.

noviembre 14, 2019

 

Qui no ha tingut mai dolor cervical? O sensació de tenir la zona carregada, com amb tensió. Jo crec que qui més qui menys ho haurà patit algun cop a la seva vida, és un clàssic. Pot ser per estrés, perquè passis moltes hores amb l’ordinador, o el mòbil… les causes poden ser diferents. I és que no és fàcil aguantar el pes del cap tot el sant dia, per si no ho saps et diré que són uns 8kg (a alguns els hi pesarà més, i a altres estic segura que molt menys).

Bromes a part,  si ho has patit algun cop et pots fer una idea de com de bo seria poder fer una sessió de fisioteràpia quan et sents així. Però per desgràcia, no sempre podràs acudir a nosaltres. Així que et deixo un vídeo amb alguns exercicis que podràs fer fàcilment a casa teva i que de ben segur t’ajudaran a relaxar i alleugerir la zona.

Es tracta de 3 exercicis d’estirament:

  • estirament del múscul trapeci. Pots fer-lo purament lateral o amb una mica de inclinació cap endavant, tal i com surt al vídeo. Estiraràs fibres diferents del mateix múscul.
  • estirament del paravertebral.
  • estirament global de la zona dorsal. Amb una porta, més fàcil imposible!
  • I un automassatge. Pots fer-lo amb una mica de crema perquè et llisquin millor els dits. I modera la pressió, ha de ser ferm però agradable alhora. Serà com tenir-nos a casa teva (bé, potser no, no ens enganyem, però serà el més semblant!).

Espero que t’ajudi. Si t’animes a fer-los, comenta’m el resultat, m’encantarà tenir el teu feedback. I si veus que no te’n en surts amb aquest dolor o molèstia, ja saps que sempre ens pots venir a veure. T’estarem esperant, amb els braços oberts i les mans  preparades. Paraula de fisio.

 

Esther Obenza Matas

FISIONOVA FISIOTERÀPIA VILANOVA

Jardí, 70 (Vilanova i la Geltrú)

info@fisioterapiavilanova.cat

938934820 – 616400804

 

 

 

 

 

ACONSEGUEIX EL

CURS "SENSE MAL D'ESQUENA"

Subscriu-te i comença a gaudir

d'una esquena feliç!

Ja pots començar a gaudir de les nostres promocions, descomptes i sortejos.

Felicitats!!

Només per inscriure't has guanyat una mini-classe de pilates de 20 minuts per fer a casa!

Benvingut