Dona'm només un segon...FISIOTERAPIA VILANOVA


Fisioterapia Vilanova Fisionova és un centre de fisioterapia situat a Vilanova i la Geltrú.

FIsionova va obrir les seves portes l’any 2014, tot i que els nostres fisioterapeutes tenen  molts anys d’experiència tant en l’àmbit púbic com privat. El projecte neix de la il·lusió d’oferir un servei de fisioterapia més acurat, totalment personalitzat i adaptat a les necessitats individuals, i per a tal fi, disposem de 2 sales de tractament i 1 sala polivalent d’exercici terapèutic, Pilates clínic i cursos.

Un centre de fisioterapia on la prioritat és minimitzar al màxim el temps de recuperació dels nostres pacients, mitjançant una combinació de tècniques única a la zona. Oferim així un servei de fisioterapia més ràpid, però també més integral, personalitzat i adaptat a les necessitats individuals.

Qué fem a Fisionova?

Benvingut/da a Fisionova, Fisioterapia Vilanova. Un centre de fisioterapia on la prioritat és minimitzar al màxim el temps de recuperació dels nostres pacients, mitjançant una combinació de tècniques de fisioterapia única a la zona. Oferim així un servei més ràpid, però també més integral, personalitzat i adaptat a les necessitats individuals. La fisioterapia és la técnica que el teu cos necessita.

Realitzem tractaments de fisioterapia global, acupuntura, massatge, rehabilitació uro-ginecològica, exercici terapèutic en grup… Sigui quin sigui el problema que et preocupa, segur que podem ajudar-te.

Codi Registre de centres i establiments sanitaris pel departament de salut E08584525


  • Fisioterapia global – tractament del dolor
  • Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa
  • Fisioterapia pediàtrica
  • Fisioterapia uro-ginecològica – reeducació del sòl pelvià
  • Exercici terapèutic – activitats col•lectives
  • Servei a empresesCentre fisioterapia vilanova


Els especialistes en fisioterapia que necessites


Què és la Fisioterapia?

La Fisioterapia és una disciplina de la Salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica que, en molts casos, ajuda a pal·liar els símptomes de múltiples malalties, tant agudes com cròniques. Freqüentment es relaciona la Fisioterapia o als Fisioterapeutes amb el massatge, però el seu arsenal de tècniques terapèutiques és molt més ampli.

Qui és el fisioterapeuta?

El Fisioterapeuta és un professional sanitari amb formació universitaria.Sus competències queden recollides en la Llei d’Ordenació de Professions Sanitàries. La titulació ostentada és la de Diplomat en Fisioteràpia (3 anys). Segons la nova normativa, d’adequació a l’espai europeu, serà el títol de Grau en Fisioterapia (4 anys). Com a professional universitari seva formació està garantida per un títol oficial, amb les garanties de continguts i hores de pràctiques obligatòries que això comporta (unes 2300 hores de formació en l’actualitat que es convertiran en més de 4000 amb el nou títol de Grau en Fisioterapia) . Posterior als seus estudis universitaris, la seva formació es veu enriquida amb formació continuada en les tècniques i mètodes més nous, sempre a l’empara de l’aval que li proporciona pertànyer a la comunitat científica. El fisioterapeuta pot oferir múltiples solucions als seus problemes de salut, garantint sempre la seva seguretat, fiabilitat i eficàcia.

T’hi esperem a Fisioterapia Vilanova!


Diseño web Make Communication. Copyright by Fisioterapia Vilanova Fisionova. All rights reserved.

ACONSEGUEIX EL

CURS "SENSE MAL D'ESQUENA"

Subscriu-te i comença a gaudir

d'una esquena feliç!

Ja pots començar a gaudir de les nostres promocions, descomptes i sortejos.

Felicitats!!

Només per inscriure't has guanyat una mini-classe de pilates de 20 minuts per fer a casa!

Benvingut