Carregant piles...SERVEISFISIOTERÀPIA I TRACTAMENT DEL DOLOR

Tractem aquells dolors que et preocupen i no et deixen fer la teva vida tranquil, ja siguin dolors aguts (esquinços, lumbalgies, tortícolis, etc.) o crònics (cefalees i migranyes, artrosi, hèrnies discals…) I ho fem mitjançant diferents tècniques:

  • Massatge
  • Teràpia manual
  • Estiraments
  • Correcció postural
  • Kinesiotape
  • Punció seca
  • Acupuntura
  • Neurodinàmiques
  • Ventoses

A la 1a. visita realitzem un estudi previ per valorar les tècniques més adients a cada cas en particular. Aquesta primera sessió inclou, si cal, estudi amb ecografia dels teixits i/o anàlisi postural i de la marxa amb plataforma de pressions podals, a més de la exploració basada en la nostra experiència (20 anys veient pacients dónen per molt).


Fisioterapeuta Vilanova Esther Obenza

Fisioterapeuta Vilanova ginecològica i maternal

FISIOTERÀPIA GINECOLÒGICA I MATERNAL

Si has estat mare recentment o si trobes que en l’àmbit sexual o ginecològic no acabes d’estar “com sempre”, segur que et podem ajudar. Tractem les disfuncions del sòl pèlvic en la dona (incontinència urinària, dolor en les relacions, dolor menstrual, descens visceres pèlviques…)i  també els posibles problemes que puguin aparéixer durant l’embaràs i el post-part (ciatàlgies, lumbàlgies, hipersensibilitat en les cicatrius, disminució del to muscular, distensió o separació de recte abdominal…).

Les tècniques utilitzades per al tractament de les disfuncions del sòl pèlvic són totalment indolores i tenim sempre molta cura que et sentis còmoda, creant espais d’intimitat i de confiança per a la teva total tranquilitat, així tu podràs centrar-te en la teva recuperació.
FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA I RESPIRATÒRIA

La fisioteràpia infantil no és fisioteràpia d’adults aplicada als nens. S’ha de tenir en compte les particularitats i característiques especials dels petits, per això les tècniques són ben diferents. Fem massatge infantil, psicomotricitat, tractament del còlic del lactant, etc. (No pateixis, utilitzem el joc per a aplicar els tractaments, així que la sessió no serà gens traumàtica pel teu fill)

La fisioteràpia respiratòria és també de gran ajuda per treure moc si el teu petit és propens als refredats i les bronquitis. No ho dubtis perquè amb aquestes tècniques respirarà i descansarà millor (i tota la família ho notarà!).Fisioterapeuta Vilanova dietètica i nutrició

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Vols perdre pes per millorar la teva autoestima i la teva salut?

Ets esportista i vols millorar el teu rendiment, guanyar massa muscular, o tens una meta esportiva i vols arribar-hi en les millors condicions?

Estàs embarassada o dones el pit i vols fer-ho plenament segura que t’alimentes de la millor manera possible?

O tens alguna patologia associada a l’alimentació (diabetis, colesterol, hipertensió, colon irritable…) i vols millorar els seus símptomes?

Fem assessorament nutricional, acompanyament i dietes, i no venem cap tipus de producte, els objetius els aconseguiràs tu solet. Si tens molta ansietat, també podem facilitar-te la feina de manera natural amb auriculoteràpia i acupuntura (amb un petit suplement). És el combo perfecte per a assolir els teus objectius fàcilment i sense complicacions.
FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

Si ets esportista, saps la importància de mantenir els músculs perfectes fent massatge de descàrrega, tant abans com després de la competició, i regularment durant els teus entrenaments. Fes com els esportistes d’alt nivell i menja’t qualsevol competició o meta que vulguis aconseguir!

També tractem les posibles lesions que hagis pogut tenir durant la teva pràctica esportiva, i t’acompanyem perquè puguis resoldre-ho i incorporar-te als entrenaments el més aviat possible.


Fisioterapeuta Vilanova esportiva

Fisioterapeuta Vilanova a domicili

FISIOTERÀPIA A DOMICILI

Vas tan a tope entre la feina, la casa i la família que no tens temps ni de cuidar-te? Cap problema, ens desplacem  al teu domicili (o a la teva feina) i apliquem el tractament que necessitis, és súper cómode i estalvies temps en desplaçaments innecessaris. Podem fer des d’un massatge de descàrrega, a reeducació de la marxa en persones amb mobilitat reduïda. (Ens encarreguem també de portar tot el material necessari).ACONSEGUEIX EL

CURS "SENSE MAL D'ESQUENA"

Subscriu-te i comença a gaudir

d'una esquena feliç!

Ja pots començar a gaudir de les nostres promocions, descomptes i sortejos.

Felicitats!!

Només per inscriure't has guanyat una mini-classe de pilates de 20 minuts per fer a casa!

Benvingut