Dona'm només un segon...SERVEISFISIOTERÀPIA I TRACTAMENT DEL DOLOR

Tractem aquells dolors que et preocupen i no et deixen fer la teva vida tranquil, ja siguin dolors aguts (esquinços, lumbalgies, tortícolis, etc.) o crònics (cefalees i migranyes, artrosi, hèrnies discals…) I ho fem mitjançant diferents tècniques:

 • Massatge
 • Teràpia manual
 • Estiraments
 • Correcció postural
 • Kinesiotape
 • Punció seca
 • Acupuntura
 • Neurodinàmiques
 • Ventoses

A la 1a. visita realitzem un estudi previ per valorar les tècniques més adients a cada cas en particular. Aquesta primera sessió inclou, si cal, estudi amb ecografia dels teixits i/o anàlisi postural i de la marxa amb plataforma de pressions podals, a més de la exploració basada en la nostra experiència (20 anys veient pacients dónen per molt).


Fisioterapeuta Vilanova Esther Obenza

Fisioterapeuta Vilanova ginecològica i maternal

FISIOTERÀPIA DEL SÒL PÈLVIC, PER A EMBARASSADES I POST-PART

Si has estat mare recentment o si trobes que en l’àmbit sexual o ginecològic no acabes d’estar “com sempre”, segur que et podem ajudar. Tractem les disfuncions del sòl pèlvic en la dona (incontinència urinària, dolor en les relacions, dolor menstrual, descens visceres pèlviques…)i  també els posibles problemes que puguin aparéixer durant l’embaràs i el post-part (ciatàlgies, lumbàlgies, hipersensibilitat en les cicatrius, disminució del to muscular, distensió o separació de recte abdominal…).

Les tècniques utilitzades per al tractament de les disfuncions del sòl pèlvic són totalment indolores i tenim sempre molta cura que et sentis còmoda, creant espais d’intimitat i de confiança per a la teva total tranquilitat, així tu podràs centrar-te en la teva recuperació. Per a més informació, visita el web de la nostra especialista.
FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA I RESPIRATÒRIA

La fisioteràpia infantil no és fisioteràpia d’adults aplicada als nens. S’ha de tenir en compte les particularitats i característiques especials dels petits, per això les tècniques són ben diferents. Fem massatge infantil, psicomotricitat, tractament del còlic del lactant, etc. (No pateixis, utilitzem el joc per a aplicar els tractaments, així que la sessió no serà gens traumàtica pel teu fill)

La fisioteràpia respiratòria és també de gran ajuda per treure moc si el teu petit és propens als refredats i les bronquitis. No ho dubtis perquè amb aquestes tècniques respirarà i descansarà millor (i tota la família ho notarà!).Fisioterapeuta Vilanova dietètica i nutrició

OSTEOPATIA VISCERAL I PSICONEUROIMMUNOLOGIA (PNI)

 • Pateixes de síndrome premenstrual, dolor de regla, SOP o altres alteracions del cicle? O potser el problema és que busques embaràs i no ho aconsegueixes?
 • Tens problemes d’al.lèrgia, picors de pell, o alguna malaltia auto-immune (Tiroiditis de Hashimoto, artritis reumatoide, esclerosi múltiple…)?
 • Sovint et mediques perquè notes certes molèsties associades a l’alimentació (males digestions, refluxe, reestrenyiment o diarrea…)? O t’han diagnosticat alguna malaltia del tracte digestiu com ara celiaquia, gastritis, colon irritable… i vols millorar els seus símptomes?
 • Fa temps que pateixes repetidament d’inflamacions en diferents parts del cos, sense cap causa aparent?

Llavors la PNI, juntament amb tècniques de manipulació visceral, son per a tu. Analitzem quin pot ser l’origen del problema per oferir-te el millor assessorament tant en estil de vida, alimentació, esport, son, i si cal, algún suplement. I ho combinem amb osteopatia visceral per a un resultat de 10.
FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

Si ets esportista, saps la importància de mantenir els músculs perfectes fent massatge de descàrrega, tant abans com després de la competició, i regularment durant els teus entrenaments. Fes com els esportistes d’alt nivell i menja’t qualsevol competició o meta que vulguis aconseguir!

També tractem les posibles lesions que hagis pogut tenir durant la teva pràctica esportiva, i t’acompanyem perquè puguis resoldre-ho i incorporar-te als entrenaments el més aviat possible.


Fisioterapeuta Vilanova esportiva

Fisioterapeuta Vilanova a domicili

OSTEOPATIA ESTRUCTURAL

La osteopatia no és “petar els ossos”. Es tracta de retornar-li  a les diferents estructures del cos la seva movilitat, i això es pot fer amb varies tècniques. Una d’elles és aquesta tan coneguda, però n’hi ha d’altres.

Amb osteopatia, farem un diagnòstic global del sistema múscul-esquelètic per aconseguir l’auto-regulació del cos i que torni a estar en equilibri, i així et tornis a sentir tan bé com abans.ACONSEGUEIX EL

CURS "SENSE MAL D'ESQUENA"

Subscriu-te i comença a gaudir

d'una esquena feliç!

Ja pots començar a gaudir de les nostres promocions, descomptes i sortejos.

Felicitats!!

Només per inscriure't has guanyat una mini-classe de pilates de 20 minuts per fer a casa!

Benvingut