Carregant piles...SERVEIS


FISIOTERÀPIA I TRACTAMENT DEL DOLOR

1a visita (1hora): 47€

Visites de seguiment (45 min): 35€

Tractament del dolor muscular, articular, esquelètic o neurològic mitjançant diferents tècniques (massatge, teràpia manual, estiraments, correcció postural, kinesiotape, punció seca, acupuntura, neurodinàmiques, ventoses… entre d’altres).

A la 1a. visita realitzem un estudi previ per valorar les tècniques més adients a cada cas en particular.FISIOTERÀPIA GINECOLÒGICA I MATERNAL

1a. visita (1 hora): 47€

Seguiments (45 min): 35€

Tractament de les disfuncions del sòl pèlvic en la dona (incontinència urinària, prolapses, vaginismes…)i acompanyament amb els posibles problemes que puguin aparéixer durant l’embaràs i el post-part (ciatàlgies, lumbàlgies, hipersensibilitat en les cicatrius, disminució del to muscular, distensió o separació de recte abdominal…).


FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA I RESPIRATÒRIA

1a. visita (1 hora): 47€

Seguiments (45 min.): 35€

La fisioteràpia infantil no és fisioteràpia d’adults aplicada als nens. S’ha de tenir en compte les particularitats i característiques especials dels petits, per això les tècniques són ben diferents. Fem massatge infantil, psicomotricitat, tractament del còlic del lactant, etc. (No pateixis, utilitzem el joc per a aplicar els tractaments, així que la sessió no serà gens traumàtica pel teu fill)

La fisioteràpia respiratòria és també de gran ajuda per treure moc si el teu petit és propens als refredats i les bronquitis. No ho dubtis perquè amb aquestes tècniques respirarà i descansarà millor (i tota la família ho notarà!).
DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Pack inicial (Inclou 1a. visita + elaboració de dieta personalitzada + 1r seguiment): 70€

Seguiments posteriors: 25€

Assessorament nutricional, acompanyament i dietes ja sigui de pèrdua de pes, per a esportistes, per a situacions especials (lactància, embaràs) o per a prevenció i tractament de patologies (colesterol, hipertensió, etc.).  I no venem cap tipus de producte, els objetius els aconseguiràs tu solet.

Si tens molta ansietat, podem facilitar-te la feina de manera natural amb auriculoteràpia i acupuntura (amb un petit suplement).


FISIOTERAPIA PEDIATRICA
Fisioterapia Vilanova

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

1 hora: 40€

45 min: 35€

Si ets esportista, saps la importància de mantenir els músculs perfectes fent massatge de descàrrega, tant abans com després de la competició, i regularment durant els teus entrenaments. Fes com els esportistes d’alt nivell i menja’t qualsevol competició o meta que vulguis aconseguir!FISIOTERÀPIA A DOMICILI

Preu: a partir de 60€ (segons kilometratge)

Vas tan a tope entre la feina, la casa i la família que no tens temps ni de cuidar-te? Cap problema, ens desplacem  al teu domicili (o a la teva feina) i apliquem el tractament que necessitis, és súper cómode i estalvies temps en desplaçaments innecessaris. Podem fer des d’un massatge de descàrrega, a reeducació de la marxa en persones amb mobilitat reduïda. (Ens encarreguem també de portar tot el material necessari).

Fisioterapia Vilanova
Fisioterapia Vilanova

Fisioterapia Notícies

ACONSEGUEIX EL

CURS "SENSE MAL D'ESQUENA"

Subscriu-te i comença a gaudir

d'una esquena feliç!

Ja pots començar a gaudir de les nostres promocions, descomptes i sortejos.

Felicitats!!

Només per inscriure't has guanyat una mini-classe de pilates de 20 minuts per fer a casa!

Benvingut